Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τι ετοιμάζουν για τους "εχθρούς του έθνους";




Αφου έγινε χθες τα ξημερώματα η βρώμικη δουλειά από αγνώστους..., τη συνέχεια την αναλαμβάνουν οι γνωστοί.
Ουρλιάζουν από χθες και στη Βουλή και στα κανάλια και τα άλλα ΜΜΕ, για το "μίσος" με το οποίο δηλητηριάζουν την ελληνική κοινωνία αυτοί που επιτίθενται στους "σωτήρες" του έθνους!
"Δεν είναι δυνατόν" φωνάζουν με "γνήσια" αγανάκτηση, "να λένε "κάποιοι" στο λαό ότι ξεπουλάμε, οτι παραχωρούμε την Εθνική Ανεξαρτησία και να εξωθούν σε μίσος και πράξεις τρομοκρατίας!"(το ακούσαμε το πρωί από τον κ. Σπηλιοτόπουλο)
Αυτό φταίει λοιπόν....
Αρα την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ και τα γκαζάκια, τα έκαναν κάποιοι απλοί άνθρωποι που εξοργίστηκαν απο τις δηλώσεις εκείνων των "κάποιων" που μιλάνε για "ξεπούλημα" και όχι κάποιοι πολύ καλά οργανωμένοι, "με εντυπωσιακές επιχειρησιακές δυνατότητες",  όπως είπε χθες ο Γ.Πρετεντέρης στο ΜEGA.
Οπότε τι πρέπει να γίνει;
Μα φυσικά να κλείσουν αυτά τα στόματα που "εξωθούν σε πράξεις τρομοκρατίας με το μίσος"!
Τι ετοιμάζουν λοιπόν; Ενα νεο ιδιώνυμο;
Ενα νέο φασισμό για τον οποίο θα απαιτήσουν τη συναίνεση όλων;
"Καταδικάστε την τρομοκρατία και τη βία από όπου κι αν προέρχεται" φωνάζουν. "Χωρίς υποσημειώσεις, μεν και αλλά, χωρίς διευκρινίσεις". Καταδικάστε δηλαδή "τη βία γενικά", βάζοντας στο ίδιο καλάθι και τις περίεργες επιθέσεις αγνώστων και τις οργανωμένες λαικές κινητοποιήσεις και αντιδράσεις! Εννοείται φυσικά ότι το να σου αρπάζουν ό,τι έχεις και δεν έχεις, το να σε πετάνε στα σκουπίδια σαν άχρηστο, άνεργο, λεηλατημένο και φτωχοποιημένο "για το καλό του έθνους" δεν είναι βία.

Τι νόημα και τι αποτέλεσμα έχουν λοιπόν αυτά τα "τυφλά κτυπήματα" αν όχι την ολοκλήρωση του σχεδίου ισοπέδωσης του λαού; Και επομένως ποιοί τα κάνουν; Κάποιοι ...ανεγκέφαλοι μεν, αλλά  "με εντυπωσιακές επιχειρησιακές δυνατοτητες"δε; (Αλήθεια από που προέρχονται αυτές οι ... "εντυπωσιακές επιχειρησιακές δυνατοτητες";) Η μήπως κάποιοι που ξέρουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν και έχουν και όλες τις δυνατότητες να το κάνουν;
Το "αν τους βρούν γράψτε μου" εννοείται.


Παρεμπιπτόντως με το "τυφλό κτύπημα". μεταξύ άλλων, θαφτηκε η είδηση της μέρας, που ήταν βέβαια η συζήτηση  για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) και η ψήφιση 7 νομοσχεδίων μαζί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. 
Πρόκειται βέβαια για απόλυτη γελοιοποίηση της αστικής Δημοκρατίας και του θεσμού του Κοινοβουλίου και αποκάλυψη του ποιά είναι και τι κάνει η πραγματική εξουσία πίσω από τη σκηνή. Αυτά όμως πέρασαν όχι σε δεύτερη, αλλά σε τρίτη και πέμπτη μοίρα.

Χθες η Δημοκρατία ΜΑΣ(τους), απειλήθηκε από τους τρομοκράτες...

Κι ετσι κανείς δεν άκουσε ότι αυτές τις μέρες χωρίς πολλή κουβέντα πέρασαν "δημοκρατικά" οι αυξήσεις στη ΔΕΗ, οι ιδιωτικοποιήσεις(ΟΠΑΠ, ΤΤ κ.α), η επικαιροποίηση του μνημονίου με μια σειρά άλλες υπέροχες και "σωτήριες" μεταρρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με απολύσεις στο Δημόσιο, μισθολογικές "ρυθμίσεις", έλεγχο των οικονομικών των ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, κλπ. κλπ.  ως προαπαιτούμενα για να πάρουμε και την επόμενη δόση των 9δις.
Για να πούμε την αλήθεια έγιναν τόσο πολλά σε τόσο λίγο χρόνο που ούτε όσοι προσπαθούν να παρακολουθήσουν στενά τις εξελίξεις δεν καταφέρνουν να βγάλουν άκρη με τις λεπτομέρειες.
Μιλάμε για κανονικό βομβαρδισμό... σωτηρίας, υπό την κάλυψη άλλων "σπουδαίων" γεγονότων.

Χαρακτηριστικό είναι  ότι για παράδειγμα στο δελτίο του real fm το μεσημέρι, η είδηση της ψήφισης των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) ειπώθηκε στις 2.35 και πήρε μόλις 3 λεπτά.
Μετά επανήλθαν οι ειδήσεις που πουλούσαν.

Αριστα λοιπόν σε όλους τους συντελεστές.

ΥΓ: Στον κ.Σπηλιοτόπουλο που διαμαρτυρήθηκε το πρωί που κατηγορείται η κυβέρνηση για εκχώρηση Εθν.Ανεξαρτησιας κάτι από όσα ήρθαν χθες για ψήφιση που ήταν βέβαια από πριν συμφωνημένο: "Το (ΦΕΚ 240)  ορίζει ότι «ούτε το δικαιούχο κράτος-μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης»"
Η Εθν.Ανεξαρτησια βέβαια έχει εκχωρηθεί με τη συνθήκη του Μάαστριχτ. Τωρα απλά διευκρινίζονται οι τρόποι και οι λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis