Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ολοι στους δρόμους!

Τα δειγματα εκφασισμού γίνονται όλο και περισσότερα.

Από τους Φορτσάκηδες και τον αντιπρύτανη Θεσ/νικης που ανοιχτά με λόγια και έργα ζητάνε "φασιστοποίηση" για να βαλουμε μυαλό, μέχρι τον νεο νομο για την κατάργηση ουσιαστικά του ενοχλητικού   συνδικαλισμού ή την άρνηση  και το ΟΧΙ της "δικαιοσύνης" στο Νίκο Ρωμανό.

Το κράτος γίνεται όλο και πιο σιδερένιο, η ανθρωπιά  γινεται όλο και λιγότερη κι αυτό ειναι λογικό.

Πως αλλιώς να σώσεις μια καπιταλιστική οικονομία, την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων δηλαδή, χωρίς να πατήσεις πάνω σε πτωματα;

Όλα για το καλό της πατριδας...

Αυτό που θέλει σοβαρη σκέψη όμως είναι το τι κάνουμε εμείς.
Εμείς που ψάχνουμε δικαιολογίες για να μένουμε μακριά από εκεί που πρέπει.

 Εμείς οι άνθρωποι του λαού που αρνούμαστε ή διστάζουμε να γίνουμε ΛΑΟΣ, δηλαδή  μια πέτρα που θα τους σαρώσει και παραμένουμε πλήθος και μάζα, ρινίσματα λαού ατάκτως ερριμμένα και χωρίς κατεύθυνση ακόμα.

Εν τω μεταξυ ένα ακόμη μνημόνιο με άλλο όνομα, θα λέγεται "τεχνική επιμήκυνση προγράμματος" ή κάπως έτσι, έρχεται να πάρει σβάρνα ό,τι έχει απομείνει...

Την Κυριακή στις 5.30 στο ΥΠΟΙΚ κάποιοι αντιδρούν φωνάζοντας για όλους.

Οποιος καταλαβαίνει ακολουθεί.

 Οι άλλοι... καλή διασκέδαση...


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ την Κυριακή ενάντια στη νέα αντιασφαλιστική επέλαση
Παραστάσεις διαμαρτυρίας την Πέμπτη - Πανελλαδική εξόρμηση την Παρασκευή




Όλοι στους δρόμους να ανατρέψουμε τη νέα αντιασφαλιστική επέλαση, τονίζει το ΠΑΜΕ και καλεί την Πέμπτη 4 Δεκέμβρη, συνδικάτα και εργαζόμενους να προχωρήσουν σε παραστάσεις διαμαρτυρίαςπρος την κυβέρνηση, σε κυβερνητικά κτίρια. ΤηνΠαρασκευή 5 Δεκέμβρη πανελλαδική πανεξόρμηση παντού, σε όλους τους χώρους δουλειάς.

Την Κυριακή 7 Δεκέμβρη, σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις. Στην Αθήνα, το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στις 5.30 μ.μ. στην Ομόνοια, στηΘεσσαλονίκη στις 6 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis