Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Συκοφαντική τηλεμπουρδολογία-25000 ευρώ μεταφορικά για ένα φορτηγό!!


Από τα ωραία των δελτίων ειδήσεων που μπορεί κανείς να βγάλει λίγο βαθύτερα συμπεράσματα.
Εμφανίζεται κάποιος σοβαροφανής γραβατωμένος κ.Κασσιμάτης στο δελτίο του ΑΛΤΕΡ χθές, με την ιδιότητα του προέδρου των Ελληνικών Επιμελητηρίων κι αρχίζει τις εκτιμήσεις.Εκτίμήθηκε λοιπόν λέει, ότι το κόστος των αγροτικών κινητοποιήσεων είναι 20εκ. ευρω την ημέρα!(Βέβαια όταν έκλεισαν τα Τέμπη δεν υπήρξε καμμιά εκτίμηση σα να μη στοίχιζε τίποτα).Και λέει μετα:"Μόνο το ρύζι έχει επιβαρυνθεί με 1 ευρώ το κιλό απο την καθυστέρηση στους δρόμους"!Δίπλα όμως στο άλλο παράθυρο ήταν οι αγρότες απο τα μπλόκα."Συγνώμη κύριε" του λέει ο αγρότης, "εγώ δηλαδή αν έχω ένα φορτηγό που παίρνει 25 τόνους ρύζι δηλ. 25000 κιλά αυτό σημαινει ότι η μεταφορά στοιχίζει 25000 ευρώ; Εχετε τρελαθεί τελείως;" Φυσικά απάντηση δεν υπήρχε.
Βέβαια το ότι βγαίνουν διαφοροι και λένε ό,τι νούμερα τους κατέβουν στο κεφάλι για να στρέψουν όλους εναντίον όλων το ήξερα.Είναι η πιο συνιθισμένη τακτικη.
Απλά άρχισα να υποψιάζομαι πως αν το ψάξουμε, κάποιοι θα ετοιμάζονται να βάλουν 1 ευρώ καπέλο στο ρύζι και ψάχνανε τρόπο, οπότε και ο κ.Κασσιμάτης είπε να βάλει ένα χεράκι σαν άνθρωπος του λαού που είναι.

1 σχόλιο:

cynical είπε...

Καλησπερα,
Πολυ καλη η επισήμασή σου! Να τη θυμομαστε σαν παραδειγμα οταν θα αρχισουν να πεφτουν τα καπελα...

ShareThis