Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Οι νέες ανακοινώσεις μέτρων και τα συλλαλητήρια της Πρωτομαγιάς-βίντεο από τις πορείες

Ανακοινώθηκαν λοιπόν και τα νέα μέτρα!
Εχω χάσει το λογαριασμό και δεν θυμάμαι αν είναι το τρίτο η τέταρτο πακέτο μέτρων και φυσικά θα υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα ύπάρξει και νεότερο πακέτο.Οπως υπήρξε διαβεβαίωση από την ΝΔ το καλοκαίρι ότι η οικονομια είναι ισχυρή και δεν θα γίνουν εκλογές και σε λίγες μόλις μέρες πήδηξαν από το παράθυρο.Οπως δόθηκαν υποσχέσεις απο το ΠΑΣΟΚ για ενίσχυση εισοδημάτων(!), και λιγο αργότερα το Δεκέμβρη, ότι δεν θα πληρώσουν οι αδύναμοι και μετά από 1 μήνα άρχισαν οι ανακοινώσεις.Οπως δόθηκαν διαβεβαιώσεις μετά τα μέτρα του Μαρτίου ότι είναι το τελευταίο σκληρό και άδικο πακέτο και δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις για νέα μέτρα.Οπως δόθηκαν και άλλες διαβεβαιώσεις πριν απο 10 μέρες ότι για το 2010 δεν θα υπάρξει άλλη επιβάρυνση για το λαό.
Και να που υπάρχει!!!
Και θα υπάρξει κι άλλη κι ύστερα άλλη από την πιο ενδοτική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ.
Γιατί οι αγορές(που γαμώ τις αγορές τους μέσα) θα ανησυχήσουν πάλι και θα ζητήσουν κι άλλο αίμα!
Ποιος θα τους πιστέψει πλέον;
Κι όμως εξακολουθούν να στηρίζονται στην απελπισία που έχουν φέρει τον κόσμο και την αναγκαστική αλλά αδικαιολόγητη αισιοδοξία που έχει ο καθένας μας ότι δεν μπορεί, κάτι καλό θα υπάρχει μέσα σε όλα αυτά.
Ομως η μόνη αισιοδοξία που μπορούμε να έχουμε είμαστε ΕΜΕΙΣ!
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
Η ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.


ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΝΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ(για την ώρα)
ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΊΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΜΑΣ.
ΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΕΛΟΣ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
Ο ΜΑΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!
ΚΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ(!!!) ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Τα παρακάτω βιντεο είναι ότι μπόρεσα να τραβήξω απο τα 3 ποτάμια λαού που πλημμύρισαν την Αθήνα χθές το πρωι και ελάχιστα είδαμε στα κανάλια.Το πρώτο ποτάμι με το ΠΑΜΕ από το Σύνταγμα προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, το δεύτερο της ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ και άλλων αριστερών απο την Πλ.Κλαυθμώνος, και το τρίτο που κανείς δεν περίμενε να είναι τόσο ογκώδες με διάφορα σωματεία, αυτόνομες ομάδες και τους ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΝΑΡ,ΣΕΚ,ΟΚΔΕ κλπ. που ήταν και το τελευταίο από το Μουσείο. Ηταν σίγουρα η συγκλονιστικώτερη Πρωτομαγιά των 20 τελευταίων χρόνων τουλάχιστον και η συνέχεια έπεται.
Δεν έχω καμια αμφιβολία οτι η παρουσία του λαού στο δρομο επηρέασε κατα πολύ τις σημερινές αποφάσεις.
Είναι ολφάνερο οτι η κατάσταση βρωμάει μπαρούτι κι οτι όλα κρέμονται από μια κλωστή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis