Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Πόστ συκοφαντίας και ντροπής από το troktiko


Μιά φορά κι έναν καιρό ηταν ένα καλό μπλογκ που το λέγαν troktiko.Υστερα ήρθαν τα μεγάλα νούμερα και μαζι η φθήνια και βέβαια οι "περίεργες" δημοσιεύσεις από εταιρείες και τραγουδιστές μέχρι και κέντρα η παράκεντρα εξουσίας με σκοτεινούς και βρώμικους στόχους.
Κι έτσι φτάσαμε στην πορεία της περασμένης βδομάδας με τη γνωστή κατάληξη όπου εγκληματικά στοιχεία που καμιά σχέση φυσικά δεν είχαν με την πορεία δολοφόνησαν τους κλειδωμένους μεσα στη marfin εργαζομενους, με προφανή βέβαια στόχο τη συκοφάντηση των αγώνων και των κινητοποιήσεων.
Οι δημοσιογράφοι των δελτίων της ΤV για πολλούς λόγους εκείνη τη μέρα στην πλειοψηφια τους δεν δέχτηκαν να φορτώσουν τις ευθύνες στους μετέχοντες και τους οργανωτές του συλλαλητήριου, πράγμα που φυσικά ήταν σωστό και θα ξεπερναγε το όποιο όριο έχει απομείνει.
Άλλωστε η αξιοπιστία των δελτίων ειδήσεων έχει υποστεί πανωλεθρία μετά την μεθοδική πλύση εγκεφάλου που ασκείται, με σκοπό να πειστεί ο λαός πως πρέπει να δεχτεί αδιαμαρτύρητα τη δολοφονία του, για το καλό της "οικονομίας" δηλ. μιας συμμορίας κροίσων.
Κι εκεί φαίνεται πως το τρωκτικό αποφάσισε να βοηθήσει .
Με 2 εμετικά και κακογραμμένα ανυπόγραφα ποστ, διανθισμένα με φωτο και βίντεο "ντοκουμέντα" που δεν δείχνουν τίποτα απολύτως, καταγγέλλει το λαό που πέρναγε έξω από την τράπεζα εκείνη την ώρα ότι δεν έκανε τίποτα και συνέχισε τα πωρωμένα συνθήματά του.Μιλάει μάλιστα για πορεία ΠΑΜΕ-ΣΥΡΙΖΑ(!!) που βέβαια δυστυχώς ακόμη δεν έχει προκύψει.
Το κείμενο- ο Θεός να το κάνει-είναι υπόδειγμα αγραμματοσύνης, σύγχυσης, νοητικής καθυστέρησης και νεοφασιστικής λογικής του τύπου όλοι είναι τα ίδια σκατά, μην ασχολείσαι,κλπ.Ο σκοπός είναι προφανής.Σαν κανάλι εναλλακτικής ενημέρωσης το συγκεκριμένο blog εκμεταλλεύεται την όλο και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη του κόσμου προς τα μπλογκ. Ετσι χρησιμοποιώντας χωρίς δεύτερη σκέψη τη Γκαιμπελίστικη λογική "συκοφάντησε, συκοφάντησε όλο και κάτι θα μείνει" τσουβαλιάζει δολοφόνους, ενεργούς πολίτες, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΜΕ, ΓΣΕΕ και φασίστες προκειμένου να πείσει ότι υπεύθυνη για το τρομερό και αδιανόητο έγκλημα ήταν και η πορεία!!
Οσοι έστω και μια φορά βρέθηκαν σε μεγάλες πορείες βέβαια ξέρουν ότι όταν πέφτουν δακρυγόνα και αρχίζει μπάχαλο στα πεζοδρόμια, οι πορείες δεν σταματάνε αφού ο κοσμος προσπαθεί με ψυχραιμία να περάσει απο τα δύσκολα σημεία και να πάρει ανάσα.
Επίσης ξέρουν ότι οι φωτιές είναι συνηθισμένο φαινόμενο και έτσι δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία.Το βίντεο άλλωστε που έχει το ποστ δείχνει καθαρά ότι εκείνη την ώρα η φωτιά μόλις έχει αρχίσει και κανένας δεν φανταζόταν, εκτός από αυτόν που το έγραψε, τι θα γινόταν μετά από λίγο.
Οσο για το ΠΑΜΕ όλοι ξέρουν ότι αν βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί, τα άτομα αυτά που έβαλαν τη φωτιά δεν θα τολμούσαν να εμφανιστούν εκτός αν κρατούσαν ουζι και χειροβομβίδες!
Επίσης ο αηδιαστικός τρόπος που προσπαθεί να μπλέξει τα πάντα για να καταλήξει στο γνωστό "όλοι είναι τα ίδια σκατά"(κλασσικη δεξιά λογική που βγάζει λάδι όλα τα λαμόγια αφού όλοι το ίδιο είναι) επιβεβαιώνει τον σκοπό που είναι η συκοφαντία, ακόμη κι αν το αντίτιμο είναι η απαξίωση του ίδιου του συμπαθούς μέχρι πριν λίγο καιρό μπλογκ.
Και βέβαια τα καταφέρνει μια χαρα να μας πείσει για το οτι πλέον έιναι με τη μεριά των εχθρών του κόσμου, του λαού που υποφέρει από την κρίση.Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι, δηλώνω την απόλυτη απογοήτευσή μου από το τρωκτικό και τους σβήνω από τη λίστα μου!Αρκετά με τους πονηρούς.
Αλλωστε το ομολογούν και οι ίδιοι πως τίποτα εκεί δεν γράφεται τυχαία...

Y.Γ.Ο πίνακας ειναι του Paul Gaugain "Don't listen to the liar"

4 σχόλια:

Ibis είπε...

Θεωρώ ότι αργήσατε αρκετά....

Τι αλήθεια σας προκαλεί έκπληξη? Μερικές αναγνώσεις στο συγκεκριμένο blog, που μόνο τις αρχές του blogging δεν ακολουθεί, και δεν είναι καθόλου δύσκολο να συνειδητοποιήσεις το "ποιόν" του.

Ανυπόγραφα κείμενα, απουσία πηγών, συμφέροντα αφεντικών και δημοσιογράφων. Κιτρινισμός στρατευμένη και κατευθυνόμενη είδηση και σκοπιμότητες.

Και όμως μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων ενημερώνετε από εκεί. Κρίμα.

Χαίρομαι που βγήκε από τα αγαπημένα σας.

ένας στρατολάτης είπε...

Το τρωκτικό είναι ότι πιο σιχαμένο κυκλοφορεί στα μπλογκς. Εντυπωσιάζομαι που το έβλεπες με συμπάθεια, ανέκαθεν ήταν αγύρτες και βρωμεροί.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Στην αρχή το συμπαθούσαν όλοι.Μετά σκεφτόμουν ότι είναι μες την γειτονιά της "άλλης¨ενημέρωσης όπότε ας μην μιλήσουμε για πολλούς λόγους.Φυσικά έβλεπα τι κάνει το τρωκτικό.Αλλά έλεγα οτι με κάποιο τρόπο στα δύσκολα θα αναγκάζεται να δημοσιεύει ποστ που κάτι παραπάνω από την"ενημέρωση" της tv θα έχουν να πουν.Τώρα ξεπέρασαν κάθε όριο.Και πρέπει να το πουν όλοι σε όλους.Κάνουν συγκεκριμένη "δουλειά" πιά.Ας κανουν κι ένα κανάλι (που θα το κάνουν )να ξεκαθαρίσουν τι είναι να τελειώνουμε.

Stefanos Milesis είπε...

φίλε Γιώργο κάμποσες φορές έχω στείλει κείμενα για δημοσίευση σε αυτο το κατασκεύασμα και ουδέποτε τα έχω δει δημοσιευμένα όχι γιατί είναι κακόγουστα αλλά γιατί κάποια στιγμή είπα την άποψή μου για το ΛΑΟΣ και κάποια άλλη στιγμή έδωσα μια απάντηση προς τον Βορίδη. Μετά διαπίστωσα ότι η παροχή ειδήσεων κινείται προς μια κατεύθυνση. Αλήθεια ποιός άραγε είναι πίσω από αυτό το μπλοκ;

ShareThis