Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Τρομερή η πορεία του Πολυτεχνείου

Παρά την τρομερή μπόρα που προηγήθηκε, αυτή τη στιγμή εξελίσσεται η μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων 20 τουλάχιστον χρόνων.
Γεμάτη η Σταδίου, γεμάτη η Πατησίων ,γεμάτη η Πανεπιστημίου.
Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αμερικάνικη  Πρεσβεία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρωθυπουργός κ Παπανδρέου της νέας Χούντας του ΔΝΤ τόλμησε και κατάθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο χωρίς να τον γιουχάρουν και να τον γιαουρτώσουν. Η νέα γεννιά των φοιτητών καμμία σχέση δεν έχει με την γεννιά του Πολυτεχνείου που αγωνίστηκαν για Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία. Η νέα γεννιά φοιτητών είναι γιαλαντζί αγωνιστές. Όλοι τους!

ένας στρατολάτης είπε...

Απίστευτο, έχει πολύ θράσος (ή μήπως επίγνωση της αδιαφορίας;).

Γιώργο, επειδή από πορεία σε πορεία θα κάνουμε τους Πουαρώ μπας και ξετρυπώσουμε κανα ψηγματάκι προσέγγισης των αριστερών δυνάμεων, τι αίσθηση έχεις βάσει των σημερινών; Εγώ δεν μπόρεσα να κατέβω (για να ξανααπογοητευτώ).

Γιώργος Σαρρής είπε...

Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς( να μην λέω υπερβολικές λέξεις όπως συγκλονιστικός, που θα τις χρειαστούμε στη συνέχεια) και με δεδομένη την πραγματική νεροποντή κάπου μετά τις 4, προσωπικά χάρηκα πολύ.Σε τίποτα δεν έμοιαζε με τις "διεκπεραιωτικές",παραδοσιακες πορείες που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια.Τωρα για προσεγγιση δεν ειδα καμμιά.Απέχουμε απο αυτό αρκετά.Αλλά αν έβλεπες όλο αυτό τον κόσμο μες την καταιγίδα αποκλείεται να απογοητευόσουνα!Εγω το χάρηκα πολύ και πιστεύω οτι ο ΓΑΠ θα βρεί τοίχο μπροστά του άμεσα.Φοβερή νεολαία επίσης, πράγμα που έλειπε από ΟΛΑ τα συλλαλητήρια της 'ανοιξης.Θα έχω βιντεάκι αργότερα.

ShareThis