Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

"Ανάπτυξη" με βούρδουλα

Να νομοθετηθεί η απαγόρευση των εκτος ορίων ελλειμάτων και χρεών ζητάει η Μέρκελ για να συζητήσει την ενίσχυση του μηχανισνού στήριξης (ή οποιουδήποτε είδους αναδιάρθρωση χρεών των χωρών όπως η Ελλάδα}!Όποιος δεν συμμορφώνεται στον κουβά!
Εκπληκτικό έως γελοίο.Ας νομοθετήσουμε λοιπόν την ευημερία, την άνοδο του βιοτικού επιπέδου κι ότι άλλο μας κάνει κέφι και καθαρίσαμε.
Τι αθλιότητα!Τα γνωστα λογικοφανή μισόλογα που πίσω τους κρύβουν νέες στρατιές εξαθλιωμένων, ανέργων  και φτωχών.
Ας περιμένουμε λοιπόν σκληρότερα μέτρα σύντομα.Το είπε άλλωστε και ο ωραίος Λοβέρδος.Τα δύσκολα είναι μπροστά μας.Ειπε πως "αν θέλουμε η Ελλάδα..."
Ασε υπουργέ μου, δεν θέλουμε...δώσαμε.

Η Γερμανία είναι ολοφάνερο ότι προσπαθεί με το μαστίγιο να ισοπεδώσει οικονομίες και κυρίως δικαιώματα και κατακτήσεις προς όφελός της σε μιά εποχή εκτός ορίων ανταγωνισμών ανάμεσα στις καπιταλιστικές οικονομίες.
Προσπαθεί εκβιάζοντας να πετύχει τους καλύτερους όρους κερδοφορίας για το τραπεζικό και βιομηχανικό της κεφάλαιο σε βάρος όλων των άλλων.Κι όταν το πετύχει θα αφήσει λίγο το μαστίγιο και θα βγάλει το καροτο.Που δε σημαίνει τίποτα παραπάνω από δανεισμό με λίγο καλύτερους όρους!Μην φανταστείτε δηλαδή...
Ο θάνατός σου η ζωή μου.
Ο απόλυτος νόμος του καπιταλισμού που στο τέλος θα του σκάψει το λάκο.

Ειναι βέβαιο λοιπόν ότι η "λύση" για την κρίση χρεών που επαγγέλλονται για το Μάρτη, δεν θα φέρει άνοιξη στίς οικονομίες, αλλά Άνοιξη εξεγέρσεων.
Ε ρε Αιγυπτος και Τυνησία που τους χρειάζεται...

1 σχόλιο:

Nefelovatis είπε...

Δεν είναι που φταίει η Γερμανία ή η Μέρκελ, ή ο Τζέφρυ μοναχά, ή οι εργοδότες τους..

Το ίδιο το σάπιο το σύστημα είναι που τις ζωές μας, τα κράτη και τη Γη μας σκοτώνει κάθε μέρα..

Να τελειώνουμε με τις "αγορές" και τις "οικονομίες", με τον Καπιταλισμό, χρειάζεται φίλε μου..

Όσο έχουμε ακόμα χρόνο μια άλλη Γη να Ονειρευτούμε, και να Ποιήσουμε..

Καλή Λευτεριά να έχουμε..

ShareThis