Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Η Eξαφάνιση

Το σήριαλ "Εξαφάνιση" συνεχίζεται και σήμερα για τους πρωτοκλασάτους υπουργούς και στελέχη.
Εκεί που δεν αντέχαμε άλλο από τα πυκνά πυρά των σταρ του ΠΑΣΟΚ στην TV, ξαφνικά στο πιο σοβαρό θέμα που παρουσιάστηκε από καταβολής μνημονίου, δεν υπάρχει κανείς μεγάλος να δώσει εξηγήσεις. Ουτε Παπακωνσταντίνου, ούτε Λοβέρδος, ούτε Πάγκαλος, ούτε Διαμαντοπούλου, ούτε κανείς! Ο Ρόβλιας το βράδυ κι ο Μπεγλίτης το πρωί ήταν το πιο βαρύ πυροβολικό που είδαμε. Κι αυτοί ήταν πραγματικά τόσο δαγκωμένοι που ήταν σχεδόν να τους λυπάσαι.
Που οι διακοπές που δεν άφηναν άνθρωπο να πει λέξη σε άλλα θέμετα όπου υπήρχε έστω κάποια στοιχειώδης γραμμή. Σήμερα άκουγαν και μιλούσαν ελάχιστα, προσεκτικά και με το σταγονόμετρο.
Κι εδώ που τα λέμε τι να πούν;
Πως θα εισπράξουν 50 δίς χωρίς να πουλήσουν Ελλάδα;
Αυτό αν το απαντήσεις είτε θα πάρεις  10 Νόμπελ Οικονομίας μαζί, είτε θα πας επί  εσχάτη προδοσία. Μεσαίος δρόμος δεν υπάρχει. Ποιος τετραγωνισμός του κύκλου και ποιά πυρηνική σύντηξη ...
Εδω σε θέλω κάβουρα. Τωρα όμως το είπαν.
Δεν τίθεται θέμα πώλησης...
Κι οι άλλοι οι κακοί της τρόικα είπαν πως υπάρχει θέμα και δεσμευση!
Για να δούμε πως θα λυθεί ο γορδιος δεσμός τώρα.
Οσο για τον τραγικό εκπρόσωπο της ΝΔ που έλεγε με ύφος πως το πρόγραμμα της "αξιοποίησης" για είσπραξη 50δις είναι ιδέα που την κλέβει το ΠΑΣΟΚ, η δόξα του τελείωσε μόλις τον ρώτησαν και αυτόν πως θα εισπράξει η ΝΔ τα 50δίς χωρίς να πουλήσει.
Εκεί και τα 2 θηρία κατάπιαν τη γλώσσα τους.
Κι εγώ έμεινα να απορώ, πόσο ηλίθιοι πρέπει να είμαστε για να μας κυβερνάνε αυτά τα φαινόμενα της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής εδώ και ...πάντα...
Παω γιατρό...

Υ.Γ. (updt) Εμαθα εκ των υστέρων οτι στις βραδινες ενημερωτικές εμφανιστηκαν Σαχινίδης, Πεταλωτής(πως τον είπε ο Τζιμης;ξανθο Παττακό; :) και τα ξεκαθαρίσανε όλα!Πως δεν υπάρχει θέμα πώλησης, πάει και τελείωσε. Αλλα οταν γύρισα στο σπίτι είδα στο Mega που είχαν βγάλει ένα χαρτί με κομμάτια για πούλημα και ο εκπρόσωπος άρχισε να λέει πως τζαμπα δανεικά δεν υπάρχουν τι να κάνουμε! Πάντως εγώ δανεικά δεν πήρα και δεν καταλαβαίνω γιατί να μου πάρουν τις παραλίες της χώρας μου τα ξεφτέρια. Οπότε θα σκοτωθούμε.Τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis