Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Το "κακό" μέιλ και ο κακός μας ο καιρός...

Mπορεί να μην ήμουνα Αθήνα και να μην είχα ανοιχτά τηλεοράσεις και ιντερνέτ, αλλά τις κλεφτές μου ματιές τις έριχνα.
Οπότε τη τρελή φάση του σήριαλ με το γνωστό Εμέιλ δεν την γλύτωσα όσο κι αν προσπάθησα να μην τσαντιστώ αυτές τις μέρες.
Την ιστορία την ξέρετε. Κάποιος Citigroupιέρης έστειλε ένα μέιλ που έλεγε πως υπάρχει φημολογία για αναδιάρθρωση μεσα στο Πάσχα με αποτέλεσμα λέει να βυθιστεί το χρηματιστήριο και να πετάξουν τα σπρέντ στις 1100 μονάδες! Και ας πουμε ότι όλοι οι άνθρωποι όλων των αγορών που μάσησαν ήταν ηλίθιοι και δεν μπηκαν στον κόπο να διπλοτσεκάρουν. Για πόσο όμως; (Συνήθως κάτι τέτοια στις αγορές δεν κρατάνε πάνω από 10 λεπτά) Ομως την επόμενη μέρα τα σπρέντ ανέβηκαν κι άλλο παρά τις διαψεύσεις!
Το σήριαλ όμως με τις αγωγές που θα κάνει η Ελλαδα που "επλήγη από το Εμέιλ" συνεχίστηκε όλο το τριήμερο που οι αγορές ήταν κλειστές. Και βέβαια χθες που θα άνοιγαν οι αγορές, θα περίμενε κανείς να πέσουν 200 μονάδες τα σπρεντ αφού πια τα πράγματα είχαν μπει για καλά στη θέση τους.
Ομως δεν...
Και σήμερα αντί να ζητήσουν συγνώμη για την μπουρδολογία του κακού μέιλ συνεχίζουν ακόμα. Μόνο που τα σπρέντ συνεχίζουν την ανηφόρα πάνω από τις 1250 μονάδες!!
Αλλά σήμερα ξέχασα, φταίνε οι δηλώσεις του συμβούλου της Μέρκελ.
Κατα τα άλλα οι αγορές κάνουν τη δουλειά τους. Και ποια ειναι αυτή;
Μα να ανησυχούν επί πληρωμή.

Θα επανέλθω σε λίγο με το θέμα που έχει πολύ ενδιαφέρον.(Των σπρεντ φυσικά κι όχι του μέιλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis