Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Προστάτευαν το δικάιωμα του λαού να διαδηλώνει!

Να πως δημιουργείς εξοργισμένους και υποψήφιους για μπάχαλο.
Τα ΜΑΤ περιμένουν την πρόκληση είτε στημένη είτε αυθόρμητη. Ενα μπουκάλι νερό ειναι αρκετό. Εχει συμβεί (Η περίπτωση του άγριου ξυλοδαρμού του Γ.Καυκά στις 11 Μάη). Μια πέτρα ειναι ακόμη καλύτερα. Τότε γίνεται η επίθεση. Οχι εναντίον όποιου το πέταξε, αλλά εναντίον όλων. Οσο πιο άγρια τόσο πιο καλά. Και τρομοκρατείς και εξαγριώνεις όποιον δεν φοβάται.
Σε λίγο έχεις δημιουργήσει όμάδες εξαγριωμένων που επιτιθενται. "Μπροστα" ή τελος πάντων σε κρίσιμο ρόλο είναι οι δικοί σου στημένοι που προσπαθούν να υλοποιήσουν το σχεδιο διάλυσης της διαδήλωσης. Ενας εξοργισμένος είναι μια εύπλαστη μάζα που καθοδηγείται εύκολα.
Το βίντεο όπου απρόκλητα σπάνε κεφάλια αθώων δίνει την αίσθηση των παραπάνω.

Και σήμερα η Αθήνα δεν μπορεί να πάρει ανάσα από τους τόνους χημικών που έπεσαν χτες!
Το έκαναν λέει για να προστατέψουν το δικαίωμα μας να διαδηλώνουμε! Πως; Στέλνοντας 700 άτομα στις πρωτες βοήθειες και 200 στα νοσοκομεία. Η αδειάζοντας με ασφυξιογόνα και κροτου-λάμψης τη Φιλελλήνων και τα στενα μεχρι Μοναστηρακι και Ακρόπολη!(Σε λίγο θα έχουμε βιντεάκι). Το έκαναν ξεροντας καλά πως δεν υπήρχαν εκεί ουτε κουκουλοφόροι, ουτε επεισόδια. Ετσι, για να ξεκουραστούμε λίγο και να ειμαστε έτοιμοι σημερα.
Ομως όπως είναι γνωστό ακόμα κι οι κατσαρίδες κάποια στιγμή κάνουν ανοσία.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η κυβερνηση αυτή που αντιμετώπισε τόσο φασιστικά όλους όσους ήταν χτες στο δρόμο, δεν θα πληρώσει το έγκλημα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis