Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ!(update)-Παραίτηση Κοτσακά,παραιτήθηκε και ο Γ.Λιάνης!

Μεγαλώνει η ένταση της πίεσης από τους δρόμους, μεγαλώνει και το ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ.
Παραιτήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αντώνης Κοτσακάς, εκφράζοντας τη διαφωνία του με την οικονομική πολιτική!

Μολις διαβαζω οτι παραιτήθηκε και ο βουλευτής Γ.Λιάνης!

Ολοι στο δρόμο λοιπόν. Τίποτα δεν θα πάει χαμένο!
Αυριο πρέπει να ακουστεί δυνατα η φωνή αυτού του κόσμου που υποφέρει.
Αυτου του κοσμου που σε κανεναν δεν έδωσε το δικαίωμα να ισοπεδώσει τη ζωή του.

3 σχόλια:

OOO είπε...

ΚΑΙ Ο Γ.ΛΙΑΝΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ

ANGELOSK είπε...

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΝ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ" ΣΑΜΑΡΑ.ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟ 90.ΣΤΗΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.ΝΕΟ ΕΑΜ ΤΩΡΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ(ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΚΕ ΑΝΤΑΡΣΙΑ)ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Η δημιουργια μετωπου ειναι μια πολυ δυσκολη υπόθεση. Ολοι υποτιθεται την θέλουν αλλα φαινεται πως θα πάρει χρόνο και πολλά μετρα ακόμη μεχρι να πραγματοποιηθεί. Δεν κατηγορω κανενα. Προσπαθω να καταλάβω τι γίνεται σεβόμενος την εμπειρια και την άποψη όλων. Το συστημα δουλεύει μια χαρά το διχασμό και η απάντηση ακομη δε φαινεται πουθενα. Ας μην αθωωνουμε παντως την άποψη της μαζας με ευκολία.
Η ενότητα δεν ειναι απλη υπόθεση και δεν μιλάω για τα κόμματα της Αριστεράς. Πολλοι δουλευουν σεναρια μετωπων χωρίς την Αριστερά πραγμα που θεωρω φυσικά απαραδεκτο.

ShareThis