Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Σοβαρή καταγγελία!- Επίθεση της ομαδας ΔΙΑΣ σε πολίτες που έτρωγαν στο Μοναστηράκι

Πριν λίγο κάποιος φίλος μου κατήγγειλε το παρακάτω περιστατικό. Καθόταν στο Μοναστηράκι με τον 65χρονο πατέρα του και έτρωγαν. Κάποιος αστυνομικός απο τη  μηχανοκίνητη μονάδα ΔΙΑΣ  χωρις κανείς να του κάνει το παραμικρό από νευρικότητα γλίστρησε με τη μηχανή και έπεσε. Η ομάδα σταμάτησε κι έκανε επίθεση σε όποιον καθόταν εκεί, χτυπώντας απειλώντας και τρομοκρατώντας. Ο 65χρονος ο οποίος δεν έχει καμια σχεση με επεισόδια, δέχτηκε χειροβομβίδα κρότου λάμψης με αποτέλεσμα να πάθει σοκ και αυτός και οι άλλοι παρευρισκόμενοι.
Ειναι φανερό οτι η κυβέρνηση και τα ΜΑΤ στέλνουν μήνυμα αυτές τις μέρες προς την κοινωνία για το πώς σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν τους πολίτες στη νεα κατάσταση που διαμορφωνεται μεσα από τους καπνούς των δακρυγόνων.

1 σχόλιο:

Ανατολή είπε...

Γιώργο υπάρχει εξήγηση:
Οι Ματατζήδες κυνηγούσαν κάτι δάσκαλους που έτρωγαν εκεί. Τους πήραν φαλάγγι από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (στην Ξενοφώντος και Φιλελλήνων)όπου τα έκαναν λαμπόγυαλο, τραυματίζοντας σοβαρά 2 και στη συνέχεια τους βρήκαν να τρώνε σουβλάκι εκεί.
Παράπλευρερς απώλειες...
Γελάω και μόνο στη σκέψη οι δάσκαλοι να ήταν συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ! Μέχρι τώρα τα ΜΑΤ βαρούσαν την ΟΛΜΕ, τώρα άρχισαν και τη ΔΟΕ;
(Το διάβασα στο Αlfavita.gr)
Εδώ:
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=37777
και εδώ το σχετικό βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=2ISHonP9chQ&feature=player_embedded#at=20

ShareThis