Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η Δημοκρατία ως ....καταστροφή

Mια μικρή μεταβολή σε επιτόκια δανεισμού της τάξης του 0,3% π.χ. επιβαρύνει την Ελλάδα μερικά δις ακόμη. Η πολιτική του μνημονίου που παρουσιάστηκε ως μονόδρομος αυξησε το χρεος από το 127% στο 150% και του χρονου με το καλό στο 189%!!
Η απόσυρση ρευστότητας και η απαισιοδοξία αυτών που τους αδειαζουν τις τσέπες και τη ζωή έχει πραγματικο κόστος -εκτός από οικονομικό στο βάθεμα της ύφεσης- ανυπολόγιστο χωρίς αμφιβολία.
Το ξεπούλημα κρατικής- δηλαδή δικής μας δημόσιας περιουσίας- σε μια συγκηρία όπως η τωρινή στοιχίζει πολλά δις σε χρήμα και άγνωστο πόσο σε μέλλον και βιωσιμότητα αυτού του τόπου
Και βεβαια θα μπορούσαμε να βρούμε πολλά ακόμα κόστη...

Και έρχεται η κ.Διαμαντοπούλου να μας πεί -μετα από πολλούς άλλους- οτι οι εκλογές θα ήταν καταστροφή στην παρούσα συγκηρία!!
Η Δημοκρατία ποτέ δεν ήταν και ποτε δεν θα ειναι καταστροφή εκτος αν δεν πιστεύεις σε αυτήν.
Αλλά μια κυβερνηση που επιμενει με το 90% του λαού απέναντί της να επιτίθεται σε αυτούς που υποτίθεται πως εκπροσωπεί, πόσο μπορεί να πιστεύει στη Δημοκρατία;
Καταστροφή ειναι να ανεχόμαστε μια καστα που ξερει πως δεν εχει πολιτικό αυριο, και επομένως όπως δηλώνει διαρκώς, δεν ενδιαφερεται για το πολιτικό κόστος, τη γνωμη της κοινωνίας και  κάθε έννοια κοινωνικού ελέγχου.
Να ανεχόμαστε δηλαδή μια ομαδα  που εχει καταστρεψει εντελως το πολιτικό της κεφάλαιο(γιατί άραγε;) και απλά ολοκληρώνει το "έργο" της σύμφωνα με τις οδηγίες, παίζοντας κυριολεκτικά με τη φωτιά και με τα όρια σε όλα τα επίπεδα.

Καταστροφή είναι η αποστροφή προς το τι λέει, τι ζητάει κι τι εχει αναγκη ο λαός. Αυτό φυσικά καμια σχεση δεν εχει με την Δημοκρατία. Ειναι μια ολιγαρχία της χειρότερης μορφής.


Οι εκλογές λοιπόν θα είναι πράγματι καταστροφή όχι για μας αλλά για την παρεούλα Παπανδρεου, Βενιζελου, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου και σία που παριστάνουν τους εκπρόσωπους του λαού ενω εχουν απονομιμοποιηθεί εντελώς και φυσικά το γνωρίζουν καλά.


Αυτοί οι "άνθρωποι" δεν ειναι απλά επικίνδυνοι, είναι η ίδια η καταστροφή. Επομένως πρεπει με οποιονδήποτε τρόπο, ειτε με εκλογες ειτε με εξέγερση να φύγουν τώρα!
Η μαλλον χθες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis