Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

"Βοήθεια... με σωζουν"!!!

Παρακολουθωντας τους εκπρόσωπους της κυβερνησης αυτό το διήμερο βλέπει κανείς 2 πράγματα.
Πρωτο οτι δεχονται πια πυρ ομαδόν από όλους σε σημειο να τους λυπάσαι.
Δεν τους αφηνουν να τελειωσουν τη φραση τους. Και να σκεφτει κανείς οτι μιλαμε για συζητητες που δεν εχουν οικονομικα πρβλήματα .Φαντασου να μιλουσαν απ ευθείας με την κοινωνία τι θα πάθαιναν.

Το δευτερο ειναι οτι ειναι φανερό οτι ετοιμαζονται να πανηγυρίσουν και πάλι. Αυτα που λένε βγαζουν πρόβα για θρίαμβο!!
Αναμενουμε μια πραγματικα τελική λύση ....μπλα, μπλα, μπλα, ....η ξεκαθαρη θεση μας μπλα, μπλα, ...να κανουμε βιωσιμο το χρεος μας (πάλι;;;;), να σωσουμε τη χωρα(οχι αλλο σωσιμο)

Οσο για την ξεκαθαρη υποδούλωση, τη μονιμη εξευτελιστική εποπτεια και το μοίρασμα της χωρας σε τομείς εποπτειας που αποκάλυψε το Εθνος κλπ. τα θεωρουν φυσιολογικά! Ο κ.Η.Πλασκοβιτης (Γ.Γ.Υπ.οικ) ειπε πως"καμια διαφορα δεν εχει για εκείνον το αν θα μενουν μονιμα στην Αθηνα ή αν θα κανουν έλεγχο από την Ευρώπη"! Τοσο εθνικά υπερήφανοι Έλληνες παραμονες Εθνικης γιορτής του ΟΧΙ. Θα γεμισουν τα μπαλκόνια μαυρη σημαία...
Αυτό που βλέπω επίσης ειναι η μετριοπαθης  σταση της "αντιστασιακής" ΝΔ για όσα συμβαίνουν εν Βρυξέλλαις. Πολυ προσεχτικες διατυπώσεις του στυλ "Θα ακούσουμε και θα κρίνουμε", ενω δεν μιλουν πολύ για το θεμα της μονιμης εποπτείας. Εν όψει δε της "ιδέας¨ για ψηφιση στη Βουλή της "Συμφωνίας" από πλειοψηφία 180 βουλευτων και όχι 150 φαίνεται να κρατάνε πισινή για την περίπτωση που θα τους δωσουν γραμμή να στηρίξουν την απόφαση της Τετάρτης.
Η κριση δυστυχώς ή ευτυχώς εχει ξεβρακώματα για όλους. Κανεις ψευτης και υποκριτής δεν θα καταφερει να κρυφτεί.


Παντως και πραγματικα τελικη και βιωσιμη λύση να εδιναν οι Ευρωπαίοι(δεν υπάρχει περίπτωση φυσικά) μετα από τοσες διασώσεις, τελικές λύσεις και βιωσιμες προοπτικες του χρεους δεν θα τους πίστευε κανείς.
Θυμαστε το παραμυθι με τον ψευτη βοσκό.
Τα προβατα πια ξυπνανε κι αγριευουν. Σχεδόν ουρλιάζουν πια:
"Βοήθεια... με σωζουν"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis