Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΛΑΟΣ τέλος προσεχώς-Μπακαλικομαναβικοχασάπικο "Ο Καρατζαφέρης"!

 "Οχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών. Υπάρχουν και βραχονησίδες"!


Για το ΛΑΟΣ τα βλέπετε. Απ΄το κακό στο χειρότερο. Στην τελευταία μέτρηση τους βρήκαν στο 2%.
Το μαγαζάκι λοιπόν κλείνει όπου ναναι, αφού άνοιξε πιο μεγάλο μαγαζί με φιλοσοφία προς το σουπερμάρκετ, με πιο  media λογική, και Ελληνικό και Ανεξάρτητο και αντιμνημονιακό και με άλλα κρυφά καλλη και ΧΑρες που θα αποκαλυφθούν σιγά-σιγά  στην ώρα τους. Για τους εντελώς τούβλα ακροδεξιοφασίστες υπάρχει απ'ευθείας η Χρ,Αυγή βέβαια, οποτε τι ρόλο να παιξει ο Καρατζαφέρης; Ξεπεράστηκε από τα νέα δεδομενα και πολιτικές τεχνολογίες που λένε. Κρίμα μόνο που θα χάσουμε τη γροθιά μας.

Αφου  λοιπόν Βουλή δε βλέπει αυτή η παλιοελπίδα του συστήματος, άρχισαν οι άνθρωποι να ψάχνουν για δουλειά. Ο Καρατζαφέρης ας πούμε ανοίγει μπακάλικομανάβικοχασάπικο ένα πράμα. Εχω λεγετε...

Για τη γνωριμία τον πρώτο καιρό-μέχρι τις εκλογές- μοιράζει τα προιόντα δωρεαν μαζί με δηλώσεις κοινωνικής ευαισθησίας. Δεν πειράζει καλό είναι...θα συνεχίσει από νέο χρήσιμο πόστο να χτυπάει το πολιτικό κατεστημένο.

Παντως όπως τον κόβω στο βιντεο μια χαρά του πάει. Τόχει ρε παιδί μου πως το λένε. Οχι σαν τις εκπομπές που μιλούσε για τους Μπήτλς και στο καπάκι βαθυστόχαστες αναλύσεις για το καλό του τόπου.
Δεν έλεγε και γι αυτό δεν τσούλησε πολύ. Εδω που τα λέμε ξεπέρασε και τους στόχους αφού μεχρι 4 υπουργεία κατάφερε να τσιμπήσει. Ε μετά ήρθε ο λογαριασμός, οι μεταγραφές, έτσι είναι οι φούσκες...

Εν τω μεταξύ στον πληστηριασμό ακροδεξιοφασιστικών ιδεών για τους μετανάστες έγραψε πάλι το ΛΑΟΣ. Είδα το πρωί εκπρόσωπο του να λέει πως είναι αντίθετοι με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης  μεταναστών στην επαρχία ...αφού υπάρχουν και άγονες νησίδες(βραχονησίδες) όπου βεβαια οι "φιλοξενούμενοι" θα δουλεύουν! Μακρόνησος, Αη Στράτης, Γιούρα κ.α. ας ετοιμαστούν για νεες μέρες δόξας και ανάπτυξης.
Πως δεν τους έδωσαν το Υπ. Τουρισμού; Άλλη μια χαμένη ευκαιρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis