Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Αλλη μια λαοπλημμύρα- Ο αγώνας συνεχίζεται!

Τρομερή και η σημερινή διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας!
Παρότι ο λαός δεν 'εχει βρεί ακόμη τον τρόπο να απαντήσει αποτελεσματικά στην επίθεση που δέχεται, παροτι ακόμη δεν μπορούμε φυσικά να πούμε πως έχει νοιώσει τη δύναμή του κι έχει πιστέψει στον εαυτό του, φαίνεται πως έχει καταλάβει ότι ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος κι ο πόλεμος στον πόλεμο που του έχουν ανοίξει. Ετσι φτάσαμε στο σημείο να μην εντυπωσιαζόμαστε ιδιαίτερα από τεράστιες διαδηλ΄ώσεις σαν τη σημερινή.
Αν όμως ο λαός μπορούσε να κατανοήσει άμεσα και γρήγορα, τη δύναμη που του δίνει η μαζική συμμετοχή στα σωματεία και τις συλλογικότητες, ανάλογα γρήγορα θα ένοιωθε πως ο αντίπαλος δεν είναι όσο ισχυρός θέλει να δείχνει.
Αν το σύνθημα 'Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά εργάτη μπορείς χωρίς τ'αφεντικά", που πραγματικά δονεί κάθε φορά τουλάχιστον τη μεριά του ΠΑΜΕ , μπορουσε να μπεί στο μυαλό μιας μεγάλης μάζας και να γίνει συνείδηση, τα πράγματα θα άλλαζαν αμέσως.
Φωτογραφίες κι ένα σύντομο σχόλιο έχουμε αναρτήσει στο "εδώ και ΄τωρα" ενώ ετοιμάζεται και το σχετικό βίντεο του εντυπωσιακού σημερινού συλλαλητήριου.

Μεγάλη βέβαια είναι η θλίψη από το θάνατο του άνεργου ναυτεργάτη διαδηλωτή του ΠΑΜΕ την ωρα που η πορεία 'ηταν σε εξέλιξη λίγο πριν τη 1μμ στο ύψος του Εθνικού κήπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis