Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

O φασισμός δολοφονεί και τρομοκρατεί!! -Απαντάμε μαζικά τώρα-Ολοι στα σημερινά συλλαλητήρια

Συγκέντρωση το απόγευμα στην Αμφιάλη στις 5.30μμ

Φασιστική φρίκη!
Φασίστες δολοφόνησαν στην Αμφιάλη ένα νέο άνθρωπο, ένα μουσικό 34 χρονών.
Δολοφονούν τη ζωή εν ψυχρω και χάνονται στο σκοτάδι.
Οι τραμπούκοι δολοφόνοι έφυγαν πλέον από τις προκλήσεις και τις βίαιες επιθέσεις και πέρασαν στο επόμενο στάδιο. Τις δολοφονίες ανθρώπων που δηλώνουν ότι δε σκύβουν το κεφάλι και ότι δεν τους φοβούνται.
Ο φασισμός δεν είναι τυχαίο φαινόμενο, δεν είναι μια απρόσμενη και ανεξήγητη κατάσταση. Εμφανίζεται με ένταση μόνο στις μεγάλες κρίσεις όταν ο καπιταλισμός τρίζει και ανησυχεί μήπως χάσει τον έλεγχο.
Ο φασισμός είναι το ρόπαλο και η ασπίδα του καπιταλισμού και της πλουτοκρατίας. Αυτό που βλέπουμε δεν οργανώθηκε "αυθόρμητα" από το πουθενά. Είναι ένας πληρωμένος στρατός που πριν έβγαζε αλλού "μεροκάματο". Είναι ένας στρατός με χορηγούς αυτούς που έχουν κάθε συμφέρον να κρατηθεί ο λαός με το κεφάλι σκυφτό.
Οι μετανάστες ήταν μόνο η αρχή, το πρώτο βήμα για να βρούν κοινό σε έναν κόσμο που έψαχνε εξιλαστήρια θύματα και δεν τολμούσε να δει κατάματα τις αιτίες της κρίσης και να παλέψει.
Τώρα περνάμε στην επόμενη φάση. Στις επιθέσεις εναντίον πολιτικών οργανώσεων και πρωτοπόρων εργαζόμενων με στόχο ακόμα και τη δολοφονία τους. Αύριο θα είναι η σειρά του κάθε απλού απεργού που θα σηκώνει κεφάλι για να σώσει ό,τι σώζεται από τη ζωή του που ρημάζεται.
Ειναι φανερό ότι προσπαθούν με την πονηρή συνδρομή διάφορων ΜΜΕ να τρομοκρατήσουν το λαό που δείχνει και αυτές τις μέρες με το φούντωμα κινητοποιήσεων σε πολλά μέτωπα, ότι δεν έχει σκοπό να ανεχτεί άλλο τη λεηλασία της ζωής του. Είναι φανερό ότι έχουν εντολή να απομακρύνουν με κάθε τρόπο αυτούς που σκέφτονται τον ξεσηκωμό από τον οργανωμένο αγώνα και την ιδέα της ανατροπής. Έχουν εντολή να δηλώσουν σ' αυτούς που σηκώνονται ότι αυτοί θα είναι εκεί και θα τους σταματήσουν με μαχαίρια και ρόπαλα.
Δεν θα τους φοβηθούμε.
Ας το φωνάξουμε δυνατά. Αυτοί που έχουν μεσα στο DNA τους αγώνες, εξορίες, θυσίες και μεγάλα οράματα δεν φοβούνται τα βρώμικα φουσκωμένα μπράτσα των αναβολικών και τις φάτσες των μπράβων της νύχτας. Οργανώνονται και τους τσακίζουν. Βάζουν μπροστά την εργατική τάξη και το δίκιο της και σπρώχνουν τον κόσμο προς τα μπρος. Προς την κατεύθυνση εκείνη όπου δε χωράνε φασίστες και δολοφονίες αθώων αγωνιστών.

Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και δυναμική.
Ολοι το πρωί στα συλλαλητήρια. Στην Ομόνοια στις 10.30πμ με το ΠΑΜΕ.
Ολοι στους αγώνες.
Ολοι στην Αλληλεγγύη. Χέρι χέρι με όποιον παλεύει τσακίζουμε το φασισμό στη ρίζα του που δεν είναι άλλη από αυτό το δολοφονικό σύστημα που τόσα χρόνια ξεγελούσε φορώντας "ανθρώπινη" μάσκα.

Ολοι το απόγευμα και στη συγκέντρωση στην Αμφιάλη.

Δεν τους φοβόμαστε. Ξέρουμε καλά το πρόσωπό τους και δε μπορούν να μας ξεγελάσουν.
"Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis